Klantenservice

Bestellen, Wijzigen of annuleren

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Plaats je producten in je digitale winkelmandje. Als je een Happy Eyes account aanmaakt, gaat dit nog sneller omdat we je je gegevens al kennen. Wil je geen account? Ook zonder account kun je bestellen, we hebben dan nog wel even je gegevens nodig.

 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?
Een bestelling wijzigen of annuleren kan alleen als je bestelling ons magazijn nog niet verlaten heeft. Neem daarvoor contact met ons op, zodat we je daarbij kunnen helpen.
Is je bestelling al verzonden? Dan kun je de producten retourneren volgens de aangegeven instructies.

 

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?
Heb je iets besteld wat naar een onjuist adres wordt gestuurd en heb je nog geen verzendbevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij of we het adres van de zending nog aan kunnen passen. Ga je verhuizen? Pas dan je adres makkelijk zelf aan in je Happy Eyes account.

 

Betaling

Op welke manieren kan ik betalen?
Je kunt betalen met iDEAL, creditcard (Visa of MasterCard), ApplePay en Bancontact. Voor geen van deze betaalopties worden kosten in rekening gebracht.

 

Heeft Happy Eyes een veilige betaalomgeving?
Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.

 

Kan ik cadeaubonnen inwisselen bij Happy Eyes?
Cadeaubonnen kunnen helaas niet worden ingewisseld. Het is wel mogelijk om vouchercodes in te wisselen voor korting of gratis producten. Deze kun je invoeren bij het afrekenen van je bestelling.

 

Kan ik achteraf betalen bij Happy Eyes?
Ja, wanneer je ervoor kiest om te betalen met je credit card, wordt het bedrag op je creditcard gereserveerd. De daadwerkelijke afschrijving wordt pas na de levering gedaan. Op die manier betaal je dus achteraf.

 

Bezorging & retouren

Kan ik voor bezorging een tijdvak kiezen?
De bestellingen van Happy Eyes worden met DHL bij je bezorgd. Op het moment dat een bestelling naar je onderweg is, krijg je een bericht van DHL. Daarin kun je zelf aangeven op welk moment je je bestelling wilt ontvangen. Ook kun je er dan nog voor kiezen om je bestelling bij een DHL servicepunt te laten bezorgen.

 

Welke bezorgmogelijkheden zijn er?
Bij het plaatsen van de bestelling kun je aangeven wat je wensen voor bezorging zijn. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling naar je eigen huisadres te sturen of naar een ander adres. Ook kun je ervoor kiezen om je bestelling bij een DHL servicepunt op te halen.

 

Zijn bezorgkosten van toepassing?
Voor verzendingen in Nederland rekent Happy Eyes bij bestellingen tot €25,- altijd €4,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €25,- brengen we geen verzendkosten in rekening.

 

Hoe kan ik mijn product retourneren?
Als je een product wilt retourneren, kan dat via je Happy Eyes account. Zodra je ingelogd bent, vind je rechts bovenaan de knop ‘Start retour’. Deze leid je heel makkelijk door het retourproces.

 

Account en inloggen

Hoe kan ik een account aanmaken?
Wanneer je een bestelling plaatst via onze Happy Eyes webshop, word je automatisch gevraagd om een account aan te maken.
Wanneer het lukt niet om een account aan te maken, heb je misschien een verkeerd e-mailadres doorgegeven. Probeer het gerust nog een keer. Het kan ook zijn dat we een tijdelijke storing hebben op onze website. Lukt het echt niet, neem dan contact met ons op.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen paniek! Het gebeurt vaker dan je denkt. Klik hier om je wachtwoord direct te resetten. Je ontvang dan een mail met daarin een link om heel makkelijk en snel een nieuw wachtwoord aan te maken.
Herkennen we je adres niet? Misschien heb je dan nog geen account. Klik hier om er meteen een aan te maken.

 

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?
Om jouw persoonlijke gegevens te wijzigen hoef je alleen maar even in te loggen. Binnen jouw account kun je je gegevens makkelijk zelf aanpassen. Heb je nog geen account? Dan kun je je gegevens niet online wijzigen. Maak direct een account aan en dan kun je in het vervolg direct al je aankopen en retouren online inzien en je eigen gegevens wijzigen.

 

Ik kan niet inloggen.
Wat vervelend dat het niet lukt om in te loggen. Heb je al een Happy Eyes account aangemaakt? Zo niet, registreer je dan eerst. Heb je al wel een account, controleer dan of je je wachtwoord en e-mailadres goed hebt ingevuld? Lukt het nog steeds niet? Neem dan even contact met ons op.

 

Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Neem voor het verwijderen van je account contact met ons op.